Ajutor

Cum caut anunturi?

Acceseaza homepage-ul Anuntexpres.ro. Da click pe rubrica de interes: Locuri de munca, Imobiliare – vanzari si cumparari, Imobiliare – Inchirieri, Auto, Servicii si propuneri de afaceri, Vanzari si cumparari diverse, Familie, Matrimoniale sau Diverse.

Dupa ce ai selectat rubrica, mergi in meniul din stanga sus si alege subrubrica.

SAU
Poti ajunge direct la anunturile care te intereseaza daca dai click direct din homepage pe butonul subrubricii.

Dupa ce ai selectat rubrica si subrubrica, da click pe un anunt (pe butonul “mai mult”, pe titlu sau, daca exista, pe pret sau pe imagine), pentru a vizualiza toate detaliile.

Poti trimite anuntul unui prieten, prin email, il poti imprima sau il poti posta pe pagina ta de Facebook sau Twitter.

Cum sortez anunturile ?

Poti ordona anunturile dupa data la care au fost postate pe Anuntexpres.ro, atat de la cel mai recent pana la cel mai vechi, cat si invers.

Cum filtrez anunturile?

Daca vrei sa filtrezi anunturile din intreg site-ul, poti introduce cuvinte cheie in campul disponibil in homepage, partea din dreapta sus si apasand butonul Cauta.
In functie de rubrica, poti rafina cautarea folosind filtrele disponibile pentru fiecare rubrica si apasand butonul Cauta.

In rubrica Locuri de munca, poti filtra anunturile in functie de Cuvinte cheie, Domeniu de activitate si Judet.

In rubricile Imobiliare – vanzari si cumparari si Imobiliare – inchirieri, poti filtra anunturile in functie de Cuvinte cheie, Pret si Judet.

In rubrica Auto, poti filtra anunturile in functie de cuvinte cheie, Marca, Model, Judet, Kilometraj, An de fabricatie si Pret.

In rubricile Servicii si propuneri de afaceri, Vanzari si cumparari diverse, Familie, Matrimoniale si Diverse, poti filtra anunturile in functie de Cuvinte cheie si Judet.

Cum public anunturi?

Pentru a publica un anunt in publicatiile Adevarul, Weekend Adevarul si Click! si/sau pe Anuntexpres.ro, da click pe butonul Adauga anunt din dreapta-sus (bara orizontala de meniu).

Alegerea publicatiilor

In aceasta pagina, selecteaza publicatiile in care vrei sa apara anuntul tau.

In functie de nevoile tale, poti publica anuntul intr-una sau mai multe publicatii: Adevarul, Weekend Adevarul si Click!. In plus, daca este publicat in cel putin o editie Adevarul, Weekend Adevarul sau Click!, anuntul tau va aparea automat pe Anuntexpres.ro timp de 60 de zile, fara costuri suplimentare.

Pentru cotidianul Adevarul, poti alege ca anuntul tau sa apara

 • la nivel national - bifeaza Adevarul National
 • sau la nivel regional - bifeaza Adevarul Regional si apoi editia/editiile care te intereseaza.

Daca ai ales cel putin una dintre publicatii, Adevarul, Weekend Adevarul sau Click!, dar nu doresti ca anuntul tau sa apara online, debifeaza optiunea Anuntexpres.ro.
Selectiile tale se vor afisa pe tot parcursul crearii anuntului, in coloana din dreapta.

Dupa ce ai finalizat selectia publicatiilor, da click pe butonul Continua.

Alegerea rubricii, subrubricii si formatului

In pagina urmatoare, selecteaza rubrica si subrubrica in care se incadreaza anuntul tau si apoi alege formatul anuntului.

Atentie:

 • In cotidianul Adevarul si saptamanalul Weekend Adevarul nu poti publica anunturi in rubrica Matrimoniale sau rubrica Diverse, subrubrica Magie

Scrie anuntul

In functie de rubrica aleasa, vei avea de completat o serie de campuri obligatorii si optionale. Cele marcate cu (*) sunt obligatorii. Pe masura ce scrii, anuntul tau se va completa in caseta din centru-sus. Te rugam sa consulti Regulile la publicarea anunturilor. De asemenea, inainte de a trece la pasul urmator, asigura-te ca anuntul tau este exact si complet si ca ai corectat eventualele greseli gramaticale. Dupa ce ai verificat anuntul, da click pe Continua pentru a ajunge la pasul urmator.

Previzualizeaza anuntul

Inainte de a trece mai departe, poti vizualiza anuntul, exact in forma in care acesta va aparea in ziar sau in varianta marita (zoom in). Daca vrei sa modifici ceva, da click pe butonul Inapoi si editeaza textele introduse anterior. Daca totul e in regula, da click pe Continua pentru a ajunge la pasul urmator.

Programarea aparitiilor

In pagina de programare trebuie sa bifezi cel putin cate o aparitie din editiile disponibile pentru fiecare publicatie selectata. Beneficiezi de oferte avantajoase pentru fiecare publicatie. Te rugam sa consulti Lista de preturi pentru pachetele speciale.

Daca vrei sa adaugi o publicatie, nu trebuie decat sa o bifezi. Automat, se va afisa calendarul cu editiile disponibile, din care va trebui sa selectezi cel putin una. La fel, daca doresti sa renunti la o publicatie, nu trebuie decat sa o debifezi.

Cotidianul quality Adevarul are pagini de Mica publicitate in fiecare zi de aparitie, de luni pana sambata. Pentru ca anuntul tau sa apara in editia din ziua urmatoare, trebuie sa dai comanda pentru anuntul tau (inclusiv sa faci plata) pana la ora 14:00 a zilei precedente. Pentru editia de luni, termenul limita este ziua de vineri, ora 14:00.

Saptamanalul Weekend Adevarul apare in fiecare sambata, dar poate fi gasit la chioscuri si duminica. Termenul limita pentru publicarea anunturilor in Weekend Adevarul este vineri, ora 14:00.

Tabloidul Click! are pagini de Mica publicitate de luni pana sambata. Pentru ca anuntul tau sa apara in editia din ziua urmatoare, trebuie sa dai comanda pentru anuntul tau (inclusiv sa faci plata) pana la ora 14:00 a zilei precedente. Pentru editiile de sambata si luni, termenul limita este in ziua de vineri, ora 17:00.


Inregistrarea

Pentru a putea plasa o comanda pe Anuntexpres.ro, trebuie sa ai un cont valid si sa fii autentificat.
Daca ai deja un cont si esti autentificat, vei fi directionat automat catre pagina de plata.
Daca ai deja cont pe Anuntexpres.ro, dar nu esti autentificat, va trebui sa-ti introduci numele de utilizator si parola pentru a merge mai departe.

Daca nu ai inca un cont pe Anuntexpres.ro, creeaza-ti unul. Nu trebuie decat sa alegi un nume de utilizator si o parola si sa completezi cateva informatii despre tine. Citeste la Cum ma inregistrez? mai multe detalii despre cum sa creezi un cont.

Plata

Pretul unui anunt poate sa difere in functie de numarul de cuvinte, publicatia/publicatiile in care va aparea, numarul de aparitii si formatul anuntului. Te rugam sa consulti Lista de preturi pentru a afla mai multe despre pachetele noastre promotionale. Odata cu efectuarea platii, comanda ta este plasata, anuntul fiind programat pentru aparitie in publicatiile Adevarul Holding si/sau online, pe Anuntexpres.ro. Pe site, anuntul are o valabilitate de 60 de zile, din momentul in care a fost efectuata plata.

Poti achita comanda de pe anuntexpres.ro folosind urmatoarele modalitati de plata:

Plata online cu card bancar

Poti plati online pe Anuntexpres.ro in momentul plasarii comenzii prin intermediul unui card valid de credit sau de debit. Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt cele emise sub siglele Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Anuntexpres.ro foloseste ca procesator de carduri EuPlatesc.ro/ RomCard. Procesarea datelor cardului tau se face in mod exclusiv pe serverele RomCard.

Pentru efectuarea platii va trebui sa introduci numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiezi de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar, gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.

Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii tale, indiferent de moneda in care vei lansa comanda sau de contul din care faci plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata, vei primi un e-mail de confirmare.

Plata prin SMS

 • Poti plati anunturile comandate prin Anuntexpres.ro si prin SMS, cu conditia sa existe o valoare de SMS apropiata de valoarea comenzii tale. Astfel, daca valoarea comenzii tale este de aproximativ 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sau 10 euro (TVA inclus), optiunea de plata prin SMS se va afisa in pagina de plata. In functie de valoarea SMS-ului, este posibila plata trimitand un SMS la numerele de mai jos, in retelele urmatorilor operatori:
 • 1353 pentru 3 euro in retelele Cosmote, Orange si Vodafone
 • 7464 pentru 4 euro in retelele Cosmote si Vodafone
 • 7465 pentru 5 euro in retelele Cosmote, Orange si Vodafone
 • 7466 pentru 6 euro in retelele Cosmote, Orange si Vodafone
 • 7467 pentru 7 euro in retelele Cosmote, Orange si Vodafone
 • 7468 pentru 8 euro in retelele Cosmote, Orange si Vodafone
 • 7469 pentru 9 euro in retelele Cosmote, Orange si Vodafone
 • 7460 pentru 10 euro in retelele Cosmote, Orange si Vodafone

Atentie!

 • Instructiunile de urmat in cazul platii prin SMS se afiseaza in pagina de plata, insa doar daca valoarea comenzii tale este apropiata de valoarea unui SMS. Nu incerca sa trimiti SMS daca nu ai ajuns in pagina de plata si nu ti s-a afisat optiunea de plata prin SMS - contravaloarea SMS-urilor nu va putea fi folosita pentru o comanda ulterioara si nici nu iti va putea fi returnata!
 • Sistemul nu functioneaza pe principiul unui cont care poate fi incarcat!
 • comanda nu poate fi platita cu mai mult de 1 SMS!

Plata in numerar la sediile Adevarul

In cazul in care doresti sa plasezi un anunt in publicatiile Adevarul Holding direct la unul dintre sediile noastre regionale, plata se efectueaza in numerar. Un operator va prelua anuntul tau, il va introduce in Anuntexpres.ro si il va programa, comunicandu-ti pe loc valoarea comenzii tale. In urma platii cu numerar vei primi o chitanta care sa ateste plata.

Cum ma inregistrez?

Pentru a te inregistra pe Anuntexpres.ro, trebuie sa dai click pe butonul Contul meu din homepage.

 • Pentru persoanele fizice: Nume, Prenume, Judet si Telefon;
 • Pentru persoanele juridice: Denumirea firmei, Nume reprezentant, Prenume reprezentant, Adresa, Localitate, Judet, CUI/AF si Telefon.

Atentie: Daca numarul CUI/AF introdus nu este valid, sistemul va crea automat un cont de persoana fizica

Am uitat numele de utilizator/parola

In cazul in care ai uitat numele de utilizator aferent contului tau, trebuie sa dai click pe butonul Am uitat utilizatorul si apoi sa introduci numarul de telefon pe care l-ai mentionat la crearea contul pe Anuntexpres.ro.

In cazul in care ai uitat parola aferenta contului tau, trebuie sa dai click pe butonul Am uitat parola si apoi sa introduci numele de utilizator cu care esti inregistrat pe Anuntexpres.ro.

In atentia agentiilor de publicitate

Daca reprezinti o agentie interesata sa adauge anunturi de mica publicitate in publicatiile Adevarul Holding si/sau online, pe Anuntexpres.ro, te rugam sa ne contactezi, inainte de a crea un cont, la info@anuntexpres.ro sau la numerele de telefon (+4)021.407.54.22 sau (+4)021.407.54.88, in vederea incheierii unui contract.

Lista de preturi

Pretul unui anunt poate sa difere in functie de numarul de cuvinte, publicatia/publicatiile in care va aparea, numarul de aparitii si formatul anuntului.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA (24%).

Pachete speciale:

 • La 3 aparitii platite in Adevarul Regional (in oricare dintre editii), primesti 3 bonus -> in total 6 aparitii
 • La 3 aparitii platite in paginile nationale Adevarul, primesti 2 bonus -> in total 5 aparitii
 • La 4 aparitii platite in Click!, primesti 3 bonus -> in total 7 aparitii

Pentru a beneficia de pachetele speciale, te rugam sa alegi in calendarul de programare a anuntului numarul total de aparitii. Daca vei selecta doar numarul de aparitii platite (sau un numar mai mic de aparitii decat totalurile de mai sus), nu vei putea folosi numarul de aparitii bonus ramase pentru o alta comanda.
Ex.: Daca ai postat un anunt spre publicare in Adevarul, pagini nationale, si ai programat 3 aparitii, trebuie sa mai selectezi inca 4 date de aparitie pentru a beneficia de pachetul special. Daca alegi doar 3 date de aparitie, pierzi cele 4 aparitii care ti-ar fi fost oferite gratuit, ca bonus.

Vizualizarea si gestionarea anunturilor

Iti poti gestiona anunturile plasate pe Anuntexpres.ro, in sectiunea Anunturile mele, pe care o poti accesa dand click pe butonul Anunturile mele din homepage.

Astfel, in sectiunea Anunturile mele poti vizualiza anunturile, care sunt grupate in 3 categorii:

 • Anunturi salvate – sunt anunturile care au fost create, dar trebuie achitate inainte sa apara;
 • Anunturi actuale – sunt anunturile care apar in publicatiile Adevarul Holding in saptamana in curs;
 • Anunturi viitoare – sunt anunturile care au au fost create, programate si platite, si vor aparea in urmatoarele 30 de zile (fara sa apara in saptamana in curs).

Cum salvez un anunt fara sa-l programez/platesc?

Pentru a salva un anunt fara sa-l programezi/platesti, in vederea unei postari ulterioare, trebuie sa fii inregistrat pe Anuntexpres.ro. Poti salva un anunt dand click pe butonul Salveaza in pagina in care scrii textul anuntului. Nu vei primi email de notificare pana nu finalizezi tranzactia pe Anuntexpres.ro. Pentru a trimite un anunt salvat catre publicare trebuie sa accesezi sectiunea Anunturile mele, sa alegi anuntul si sa dai click pe butonul Modifica/trimite.

Cum modific textul unui anunt?

Anunturi salvate:
Poti modifica textul unui anunt pe care l-ai salvat anterior. Trebuie sa intri in contul tau de pe Anuntexpres.ro si sa accesezi sectiunea Anunturile mele. Alege anuntul pe care vrei sa-l modifici si da click pe butonul Modifica din dreptul acestuia. Campurile vor fi completate cu textele introduse de tine anterior. Pentru a salva modificarile, trebuie sa ajungi din nou la pagina de plata. Nu vei primi email de notificare pana nu finalizezi tranzactia pe Anuntexpres.ro.

Anunturi actuale:
Poti modifica textul unui anunt actual, cu date de aparitie in saptamana in curs, modificarile aplicandu-se doar aparitiilor urmatoare (fiind posibil ca o parte din aparitii sa fi fost deja consumate). Trebuie sa intri in contul tau de pe Anuntexpres.ro si sa accesezi sectiunea Anunturile mele. Alege anuntul pe care vrei sa-l modifici si da click pe butonul Modifica din dreptul acestuia. Campurile vor fi completate cu textele introduse de tine anterior. Pentru a salva modificarile, trebuie sa ajungi din nou la pagina de plata. Nu vei primi email de notificare pana nu finalizezi tranzactia pe Anuntexpres.ro.

Anunturi viitoare:
Poti modifica textul unui anunt viitor, care apare in urmatoarele 30 de zile, modificarile aplicandu-se tuturor apar. Trebuie sa intri in contul tau de pe Anuntexpres.ro si sa accesezi sectiunea Anunturile mele. Alege anuntul pe care vrei sa-l modifici si da click pe butonul Modifica din dreptul acestuia. Campurile vor fi completate cu textele introduse de tine anterior. Pentru a salva modificarile, trebuie sa ajungi din nou la pagina de plata. Nu vei primi email de notificare pana nu finalizezi tranzactia pe Anuntexpres.ro.

Cum sterg/anulez un anunt?

Anunturi salvate:
Poti sterge un anunt pe care l-ai salvat anterior. Trebuie sa intri in contul tau de pe Anuntexpres.ro si sa accesezi sectiunea Anunturile mele. Alege anuntul pe care vrei sa-l stergi si da click pe butonul Sterge din dreptul acestuia. Nu vei primi email de notificare pana nu finalizezi tranzactia pe Anuntexpres.ro.

Anunturi actuale:
Poti anula un anunt actual, cu date de aparitie in saptamana in curs. Astfel, aparitiile anunturilor care nu au fost inca publicate vor fi anulate. Trebuie sa intri in contul tau de pe Anuntexpres.ro si sa accesezi sectiunea Anunturile mele. Alege anuntul pe care vrei sa-l suspenzi si da click pe butonul Modifica din dreptul acestuia. Nu vei primi email de notificare pana nu finalizezi tranzactia pe Anuntexpres.ro.

Anunturi viitoare:
Poti anula toate aparitiile unui anunt viitor, care apare in urmatoarele 30 de zile. Trebuie sa intri in contul tau de pe Anuntexpres.ro si sa accesezi sectiunea Anunturile mele. Alege anuntul pe care vrei sa-l modifici si da click pe butonul Anuleaza din dreptul acestuia. Nu vei primi email de notificare pana nu finalizezi tranzactia pe Anuntexpres.ro.

Atentie: In cazul anunturilor platite (actuale sau viitoare) pe care le suspenzi, Anuntexpres.ro nu va returna contravaloarea comenzilor tale!

Cum reprogramez un anunt?

Anunturi actuale:
Poti reprograma aparitiile (schimba datele de aparitie ale) unui anunt actual care nu a aparut deja, cu conditia ca numarul de aparitii selectate anterior sa nu se modifice – ex.: daca anterior ai selectat 5 aparitii, datele de aparitie dupa reprogramare trebuie sa ramana in numar de 5. Pentru a reprograma, trebuie

Anunturi viitoare:
La fel, poti reprograma (schimba data de aparitie a) un anunt viitor, cu conditia ca numarul de aparitii selectate anterior sa nu se modifice – ex.: daca anterior ai selectat 5 aparitii, datele de aparitie dupa reprogramare trebuie sa ramana in numar de 5. Pentru a reprograma, trebuie sa intri in contul tau de pe Anuntexpres.ro si sa accesezi sectiunea Anunturile mele. Alege anuntul pe care vrei sa-l rep

Cum republic un anunt?

Anunturi actuale:
Poti republica un anunt actual, avand de asemenea posibilitatea de a-i modifica textul. Astfel, o noua comanda va fi creata. Pentru a republica un anunt, trebuie sa intri in contul tau de pe Anuntexpres.ro si sa accesezi sectiunea Anunturile mele. Alege anuntul pe care vrei sa-l republici si da click pe butonul Republicare din dreptul acestuia.

Anunturi viitoare:
Poti republica un anunt viitor, avand de asemenea posibilitatea de a-i modifica textul. Astfel, o noua comanda va fi creata. Pentru a republica un anunt, trebuie sa intri in contul tau de pe Anuntexpres.ro si sa accesezi sectiunea Anunturile mele. Alege anuntul pe care vrei sa-l republici si da click pe butonul Republicare din dreptul acestuia.

Reguli la publicarea anunturilor

Anunturile adaugate prin Anuntexpres.ro pot fi verificate, in mod aleator, astfel ca cele care nu respecta prezentele reguli pot suferi modificarile de rigoare sau pot fi chiar sterse. Anuntexpres.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul anunturilor, veridicitatea textelor, a imaginilor sau a oricarui alt material furnizat si folosit de utilizatori in conceperea anunturilor. In plus, Anuntexpres.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a sterge orice anunt adaugat prin acest serviciu.

Din punct de vedere al redactarii textului anunturilor, te rugam sa tii cont de urmatoarele reguli:

 • Nu folosi diacritice (ă, î, â, ş, ţ) in campurile formularului de adaugare;
 • Nu folosi majuscule la completarea anuntului.

Din punct de vedere al incadrarii anunturilor in rubrici/subrubrici, te rugam sa eviti urmatoarele:

 • Includerea aceluiasi anunt in mai multe rubrici/subrubrici;
 • Adaugarea de anunturi al caror continut nu are legatura cu rubrica/subrubrica;
 • Includerea mai multor bunuri sau servicii intr-un singur anunt.

Din punct de vedere al continutului anunturilor, se interzic in mod explicit urmatoarele:

 • Adaugarea de anunturi pentru comercializarea sau promovarea de bunuri/ servicii ilegale;
 • Adaugarea de anunturi care nu are alt scop decat directionarea traficului catre alt site web;
 • Adaugarea de anunturi care promoveaza activitati interzise;
 • Adaugarea de anunturi care contin informatii sau imagini pornografice, nuditate;
 • Adaugarea de anunturi defaimatoare sau calomnioase la adresa unor persoane;
 • Adaugarea de anunturi cu privire la spatii/arii vegetale protejate sau animale protejate;
 • Adaugarea de anunturi cu caracter umanitar.

Astfel, Anuntexpres.ro interzice in mod explicit anunturile care vizeaza promovarea si/sau comercializarea urmatoarelor bunuri si servicii:

 • bauturi alcoolice fara respectarea reglementarilor in vigoare;
 • produse din tutun fara respectarea reglementarilor legale;
 • droguri, medicamente care se elibereaza doar pe baza de reteta eliberata de medic;
 • pesticide cu regulament special de comercializare;
 • substante chimice periculoase;
 • antichitati, monezi, timbre care au fost ilegal scoase din patrimoniul national;
 • artificii, petarde, materiale explozibile si distructive;
 • tichete de loterie si produse cu regim special;
 • acte publice, documente de identitate;
 • bunuri sau proprietati furate sau achizitionate ilicit;
 • bunuri supuse embargoului;
 • activitati care promit castiguri mari in cazul unor plati efectuate periodic in avans;
 • donarea de organe;
 • traficul de persoane;
 • activitati de camatarie;
 • servicii de escorta care ofera sau indica servicii sexuale interzise;
 • servicii sexuale in contrapartida unor bunuri sau bani;
 • incitarea la violenta fizica si/sau psihica.

In cazul in care un anunt face referire la una dintre actiunile interzise specificate mai sus, Anuntexpres.ro is rezerva dreptul de a-l elimina, fara anuntarea in prealabil a utilizatorului. Prin transmiterea de continut care se incadreaza in actiunile interzise mentionate mai sus, utilizatorii sunt de acord cu faptul ca sunt singurii responsabili, asumandu-si raspunderea civila si penala care decurge din incalcarea legilor in vigoare. De asemenea, utilizatorii vor despagubi Anuntexpres.ro in cazul producerii vreunui prejudiciu.

Publicatii

In functie de nevoile tale, poti publica anuntul tau de mica publicitate intr-una sau mai multe publicatii Adevarul Holding: Adevarul, Weekend Adevarul si Click!. In plus, daca este publicat in cel putin o editie Adevarul, Weekend Adevarul sau Click!, anuntul tau va aparea automat pe Anuntexpres.ro timp de 60 de zile, fara costuri suplimentare.

Cotidianul Adevarul – 12 editii regionale, 64 de pagini, 550.000 de cititori
Saptamanalul Weekend Adevarul - 128 de pagini
Tabloidul Click! – 24 de pagini, cel mai citit ziar din Romania cu 1.159.000 de cititori zilnic

Pentru cotidianul Adevarul poti alege fie paginile nationale de mica publicitate, fie una sau mai multe editii regionale:

 • editia de Bucuresti ( pentru municipiul Bucuresti si judetele Arges, Buzau, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman),
 • editia de Banat (pentru judetele Arad, Caras-Severin si Hunedoara),
 • editia de Brasov (pentru judetele Brasov, Covasna si Harghita),
 • editia de Cluj (pentru judetul Cluj),
 • editia de Constanta (pentru judetele Constanta si Tulcea),
 • editia de Galati-Braila (pentru judetele Braila si Galati),
 • editia de Iasi (pentru judetul Iasi),
 • editia de Moldova (pentru judetele Bacau, Botosani, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea),
 • editia de Oltenia (pentru judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea),
 • editia de Ploiesti (pentru judetul Prahova),
 • editia de Timisoara (pentru judetul Timis)
 • editia de Transilvania (pentru judetele Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Maramures, Mures, Salaj, Satu-Mare si Sibiu).

Vezi harta regiunilor